söndag 5 februari 2012

Uppdatering golv och väggar

Var ett tag sedan sist. Har inte hunnit med att fylla på med bilder att visa men idag var vi ut en sväng till huset med kameran laddad. Golven är lagda i stort sett hela huset, det som är kvar är allrummet uppe men vi väntar tills trappan är på plats. Vi har även fått golv i tvättrummet och alla väggar är nu målade och klara. Ligger just nu täckpapp över hela golvet så får visa en bild från när det inte var färdiglagt.


Så här såg det ut när nedervåningen var påbörjad. Nu är det helt klart men har ingen bild på det utan täckpappen.

En liten närbild på golvet. Ett vitlaserat ekplankgolv .

I tvättstugan ligger det en mörkgrå plastmatta.

Vi har även fått färg på väggarna som inte är tapetserade.

Ja, det ser nog lite bättre ut när köket är på plats men tanken är att det ska bli en glasskiva istället för kakel så det är då målat med en gråbeige färg som ska matcha bänkskivan( hoppas vi=)).

Vardagsrummet har fått ljusbeiga väggar. Här ser vi även alla övriga lister till huset som fått lite vitfärg på sig. Och så täckpappen så klart=).

Trappuppgången är helt enkelt vit.

Duschrummet på nedervåningen har också fått en beige nyans på väggarna.

Här skymtar man allrummets gråblå väggar. Har ju ingen stege så vi tar oss inte upp på andra våningen just nu, därav denna fantastiska vinkel.

Nu till veckan kommer snickarna äntligen tillbaka. Vill så gärna få trapp och kök på plats. Bara några veckor kvar till slutbesiktingen så det lär nog gå undan framöver.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar