lördag 21 januari 2012

Kakel och klinker

Ännu en vecka har gått och denna vecka har plattsättaren varit i farten och vi har nu färdigkaklade badrum.

Detta är WC/duschen på nedervåningen. Det blir en stor dusch längs hela bortre väggen.

Och detta är badrummet uppe.

Blir en stor dusch även här.
Nu hoppas vi bara att målaren blir klar med sitt så golvläggaren kan lägga in vårt trägolv i hela huset.

Ha det bra!

5 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Kul med husbygge! Vi funderar också på att bygga eget så jag kollar på en massa husbloggar för lite insperation! Är ni nöjd att ni köpte av Fiskarhedenvillan? Har ni någon planlösning som du kan visa? :)Jag funderar själv på Morkullanhuset som är från Fiskarheden men Tranan verkar också väldigt fin! Mvh amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Amanda!
   Vad kul att ni hittade hit. Det vi är mest nöjd med är att vi själva kunnat påverka husets utseende både invändigt och utvändigt. Vårt hus ser ju inte ut som kataloghuset men vi tyckte om ytorna i Tranan så därför utgick vi från den och gjorde ändringar som passade våra behov och önskemål. Som tex. att vi byggt in entréverandan så vi får en större hall och inte har ytterdörren alldeles intill trappan. Sen har vi även ökat takhöjden på nedre plan till 2.60 m (standard är 2.40 m), Blir en jättestor skillnad fast det bara är 20 cm.
   Lycka till med husplanerna!!
   //A & H

   Radera
 2. Hej! Vilket fint kakel/klinker ni har valt! Vi bygger också en trana och håller just nu på att välja inredning till badrummet. Vart har ni köpt det brun/beige/grå kaklet/klinkert någonstans? Tycker det var jättesnyggt :)
  //Malin www.langtantilllindefallet.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin! Vad roligt att ni gillade vårt kakel och klinker. Alla färgade plattor är inköpta på Eurokakel i Sundsvall. I badrummet på övervåningen har vi Cercom Home Design i färgerna bruno på väggen och kaki på golvet. I badrummet på nedervåningen vet jag dock inte märket. Det vita kaklet kommer från K-rauta. Lycka till med alla beslut!
   //A & H

   Radera
 3. Tack för tipsen! Vi ska till Sundsvall i helgen så då blir det nog en tripp till era inköpsställen :)

  SvaraRadera