lördag 11 februari 2012

Bildkavalkad kök

Nu börjar köket bli klart, det som saknas är lite taklister, VVS, el och givetvis en massa städning och lite annat piff. Men nu kan man i allafall se hur det färdiga resultatet kommer att bli.

Här ser man helheten för köket. Bänkskivan på köksön ska betsas svart och sedan ska två rostfria lampor upp ovanför så man knyter ihop köksön med resten av köket. Vitt, svart och rostfritt =).

Här står jag i matsalsdelen och kikar in i köket.

Köksön är utrustad med förvaring på ena sidan och på andra sidan blir det barstolar som man kan skjuta in en bit under bänkskivan.

Vår rejäla fläkt. Vi har även valt att bara ha lådor i bänkskåpen för lättare åtkomst. På vägg mellan bänkskåp och väggskåp ska det en glasskiva på plats längs hela köket.

Stilstudie dammig köksö. Föreställ er en svart bänkskiva =).

Här har vi ugnen och micron i bekväm arbetshöjd. Micron kan även användas som varmluftsugn.

Under den rejäla diskhon döljer sig källsortering av sopor.

Dom djupa lådorna är prydda med glaskanter för mer ljusinsläpp, snyggt =).

Inbyggda spottar längs hela köket.

Sedan har vi även fått våra fönstersalningar, lister och foder på plats i nedervåningen. Gör så mycket för helhetsintrycket. Snickaren och målaren har verkligen kämpat på för fullt.

Nu börjar vardagsrummet se klart ut.

Så vackert med vita allmogelister och fönsterbänkar.

Nästa vecka ska vi äntligen få trappen på plats. Har inte varit på övervåningen på flera veckor nu. Vi ska även få öppenspisen monterad och förhoppningsvis kommer även elektrikern och VVS:aren.

Ha det bra!
1 kommentar:

  1. Vet du vilken ncs kod ni har på väggen i köket? Håller på att bygga ett liknande kök och har fastnat på 7 olika nyanser av grått och behöver hjälp:)

    SvaraRadera